Open Source WebdevelopmentOpen Source Webdevelopment

Your Source. Heldere webontwikkelaars

De webontwikkelaars van Your Source staan klaar voor zowel overheden als bedrijven. Helderheid zit in ons DNA. U treden wij open tegemoet. Wij denken met u mee, houden steeds uw belang in het oog en zijn helder over onze werkwijze. Met zo veel mogelijk vrij beschikbare broncode beperken wij de kosten voor u. Het open websysteem Drupal is onze basis. Daarmee bouwen en herbouwen wij websites of delen ervan, en beheren ze. E-learning is een specialisatie van ons.

Bouwen, herbouwen en verbeteren van websites

Veel klanten vragen ons om hun website om te zetten naar Drupal. Dit systeem kan leunen op een wereldwijd netwerk van ontwikkelaars én gebruikers. Drupalsites zijn daardoor veilig, stabiel, vindbaar in zoekmachines en erg geschikt voor specifieke toepassingen. De webontwikkelaars van Your Source bouwen uw nieuwe toepassingen, lossen technische problemen op en kunnen ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de webrichtlijnen van de overheid.

Beheer, ondersteuning en onderhoud

Bij Your Source is uw Drupalwebsite in goede handen. Voor een vast bedrag huisvesten en onderhouden wij de site en installeren wij steeds de nieuwste versie van Drupal. Daarnaast kunt u bij ons een strippenkaart afnemen voor ondersteuning. Op die manier kunt u bij problemen altijd een beroep doen op een webspecialist van Your Source.

E-learning: leren op het web voor uw klanten of medewerkers

Bied uw klanten of medewerkers kennis aan via de e-learningmodule van Your Source. De module zet de cursist echt aan het werk met de stof, bijvoorbeeld in quizjes. Aan het eind van een cursus kan de module een certificaat afgeven. Deze elektronische leeromgeving is ook toepasbaar op andere systemen dan Drupal.

What's up...What's up...

15 mei 2017
Vandaag is er een nieuw online platform (museumcontact.nl) gelanceerd waar leden van de Museumverenigi
24 april 2017
In opdracht van onze klant van Eldijk hebben we de Omnikassa module van Drupal 7 naar Drupal 8 omgebouwd.
22 maart 2017
Your Source heeft een toepassing ontwikkeld die de veiligheidsupdates van Drupal websites kan monitoren en automatisch nieuwe updates klaarzet wanneer zij ge